top of page

lør. 10. jun.

|

Forbord Paintball Park

Midt-Norsk Paintball Serie #2 Stjørdal

Midt-Norsk Paintball Serie er paintball turnering som strekker seg over flere steder i Midt-Norge. Dette er en ypperlig inngangsportal for de som er helt ferske på den kompetitive paintball fronten, samt. for de erfarne spillerne som konkurrerer i åpen klasse.

Midt-Norsk Paintball Serie #2 Stjørdal
Midt-Norsk Paintball Serie #2 Stjørdal

Time & Location

10. jun. 2023, 07:00 – 18:00

Forbord Paintball Park, Forbordslivegen 30, 7510 Skatval, Norway

About the event

I del #2 av Midt-Norsk Paintball Serie reiser vi til den sjarmerende gården på Forbord Paintball Park i Trøndelag.  

Påmelding: Send mail til arrangøren på post@stjordalwaves.no

Google Maps: Forbord Paintball Park

Overnatting: Vinge Camping og Sure Hotel Trondheim Airport. Det vil også være mulig å overnatte med bobil og telt v/ baneområdet. 

Parkering: Man parkerer på gården med kort gangavstand til banen. 

Matvarebutikk: Coop Extra Skatval 3,5 km / 5 min kjøring fra banen. Det vil også være kiosk på baneområdet der man får kjøpt kaffe, brus, burger og pølse. 

Meida: Det blir livestream av spillene på banen. Arrangøren har også et ønske om å skaffe fotograf til arrangementet.

Forbord Paintball Park startet med paintball utleie på gården sin tilbake i 2012 i regi av gårdseier Roar Brekken. Banen åpnet også seinere opp for å holde åpne spilledager, som har skapt et drivende lokal miljø blant paintball spillerne i Stjørdal. Sønn av gårdseier og paintball ildsjelen Hallvard Brekken startet opp det lokale paintball laget Stjørdal Waves i 2020. Laget har fått vist seg både i regionserien Midt-Norsk Paintball Serie og den nasjonale serien Norges Paintball Liga. Med 14 pådrivende medlemmer jobber dette laget hardt mot å rekruttere nye medlemmer i lokal miljøet. I kjernen av alt engasjementet ligger et høyt fokus på å inkludere unge tilskudd til miljøet og skape en trygg og actionfylt arena for alle som er med.

Share this event

bottom of page