top of page
  • Forfatterens bildeJonas K.

Norsk suksess på årets første internasjonale turnering: NXL Europe

Oppdatert: 20. mai


Rønholt Dynamite. Foto: GI Sportz Europe

Fra 17. til 19. mai fant årets første NXL Europe-turnering sted i Portugal, hvor norske deltakere konkurrerte i ulike divisjoner.


Rønholt Dynamite nådde sluttspillet på øverste nivå i Europa i den profesjonelle divisjonen. Dynamite leverte sterke resultater i de innledende kampene med tre seire og ett tap, som sikret dem en plass rett i kvartfinalen mot svenske Joy Division. Her gikk de seirende ut med et imponerende 4-1-resultat, og avanserte til semifinalen mot franske Scalp. I en tøff og intens kamp måtte nordmennene se seg slått av franskmennene, som senere vant hele turneringen og Pro-divisjonen.

Dynamite endte turneringen med en 4. plass.


Kvinnelaget Drakaina imponerte ved å gå ubeseiret gjennom de innledende kampene og nådde finalen mot Belladonna fra Belgia. Etter en spennende kamp tok Belladonna seieren, og Drakaina reiser hjem med en sterk sølvmedalje.

Drakaina endte med det turneringen med en 2. plass.


Foto: Dye Paintball Europe

I tillegg til de norske lagene har også norske utøvere deltatt for andre internasjonale lag i Pro og Semi-Pro-divisjonen.


Steffen Wrangell hadde sin første turnering for Svenske Joy Division. De startet turneringen i samme gruppe som Rønholt Dynamite med samme resultatet. 3 seriere og 1 tap, hvor de endte opp i kvart finale med Dynamite som seirende lag. Joy endte turneringen med en 5. plass.


Volkan Bagci og Jonas Falleth spilte for Happening Leopoldsburg fra Belgia. Med to seire og to tap i de innledende kampene, klarte de dessverre ikke å kvalifisere seg til sluttspillet på søndag.

Happening endte med en 14. plass.


Erik MacDonald Bergseie spilte for svenske HBI, som gjorde det litt bedre med tre seire og ett tap i de innledende kampene. Dette var nok til å sikre en plass i søndagens sluttspill, hvor de spilte om en kvartfinaleplass. Der møtte HBI de danske Ugly Ducklings, som tok seieren og kvartfinaleplassen.

HBI endte med en 9. plass.


Happening. Volkan til venstre, Jonas i midten med rosa hettegenser. Foto: Privat

406 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page