top of page

lør. 17. jun.

|

Glåmdal Paintballklubb

Norges Paintball Liga #2 Skarnes

Norges Paintball Liga måler det høyeste kompetitive nivået i norsk paintball. Her samles lag fra hele landet for å konkurrere i totalt 4 deler som er spredt utover sommeren. Turneringen er i ryggmargen en inkluderende arena for både nye og veteraner i paintball.

Norges Paintball Liga #2 Skarnes
Norges Paintball Liga #2 Skarnes

Time & Location

17. jun. 2023, 08:00 – 18. jun. 2023, 17:00

Glåmdal Paintballklubb, Ellingsrudvegen 4, 2100 Skarnes, Norway

About the event

På del 2 av NPL drar vi til Sør-Odal Aktivitetspark for å besøke Glåmdal Paintballklubb i Skarnes. 

Påmelding: NPF hjemmeside

Google Maps: Glåmdal Paintballklubb

Overnatting: Sanngrund Camping, Songnabben Camping og Slobrua Gjestegård. Det er også mulighet for å parkere med bobil og campingvogn v/ banen, dessverre u/ strøm. Det er også mulig å telte på gresset v/ banen.

Parkering: Alle biler må parkeres på parkeringsplassen ved entréen til Sør-Odal Aktivitetspark for å unngå konflikt med andre aktører som benytter området. Det er ca. 5 min gangavstand til banen fra parkeringen. 

Matvarebutikk: Kiwi Skarnes 2,5 km / ca. 5 min kjøring. Eurospar Skarnes 2,5 km / ca. 5 min kjøring. Rema 1000 Skarnes 3,5 km / ca. 6 min kjøring. Det vil også være kiosksalg på baneområdet der man kan handle brus, vann, hamburgere og vaffler.

*Det er ikke lov å nyte alkohol på/ved baneområdet. Arrangøren holder til på en arena for offentlig idrett og sport. Vi håper at dette respekteres av alle besøkende. 

Media: Arrangøren har ønsker å gjennomføre livestream, videre annonsering om dette kommer. Lokale OK media vil også være på plass på dette arrangementet.

Spørsmål til arrangøren? Send mail til post@glomdalpaintball.no eller carina@glomdalpaintball.no

Glåmdal paintball klubb hadde sin oppstart i 2009. Den gang som en woodsball klubb som fikk navnet DC paintballklubb. I 2012 stod speedball banen på Skarnes klar, og navnet ble byttet til Glåmdal Paintballklubb. Idag har klubben ca. 25 aktive medlemmer, og 3 lag der to av disse konkurrerer i NPL. 

Klubben driftes med klubbleder Carina Resve Karterud i spissen, samt. ildsjelene som sitter i styret til Glåmdal paintballklubb. Dugnad er helt avgjørende for å få hjulene til å gå rundt, og der stiller medlemmer i klubben opp og hjelper til. Den daglige driften går til paintball utleie og drifte klubbens egne spilledager. I tillegg kan klubben fronte med at de holder paintball skole hvert år for ungdommer mellom 12 og 18 år. 

Glåmdal paintballklubb har høyt fokus mot å gjøre paintball til en anerkjent sport i Norge. Klubben ønsker å ha et tilbud til hvert eneste medlem, der de bestemmer selv hvor mye de vil legge ned i spillet sitt. Målet er å ha et lag i hver divisjon i NPL.   

Share this event

bottom of page