top of page

lør. 20. mai

|

Kristiansund & Rensvik Paintball Klubb

Midt-Norsk Paintball Serie #1 Kristiansund

Midt-Norsk Paintball Serie er paintball turnering som strekker seg over flere steder i Midt-Norge. Dette er en ypperlig inngangsportal for de som er helt ferske på den kompetitive paintball fronten, samt. for de erfarne spillerne som konkurrerer i åpen klasse.

Midt-Norsk Paintball Serie #1 Kristiansund
Midt-Norsk Paintball Serie #1 Kristiansund

Time & Location

20. mai 2023, 07:00 – 18:00

Kristiansund & Rensvik Paintball Klubb, Sødalsvegen, 6523 Frei, Norway

About the event

Kristiansund & Rensvik Paintball Klubb velkommen til første runde av Midt-Norsk Paintball Serie. 

Påmelding: Send mail til Kristiansund og Rensvik Paintball Klubb på rensvikPb@neasonline.no

Google maps: Kristiansund og Rensvik Paintball Klubb

Overnatting: Atlanten Camping og Byskogen Camping. Det vil også være mulig å overnatte med bobil og telt på baneområdet, og evt. klubbhuset etter avtale.

Parkering: Det er parkering på baneområdet med plass til 70 biler. Det er også mulighet for å parkere 100 biler til med 5 min. gåavstand fra banen.

Matvarebutikk: Kiwi Rensvik 3 km / 5 min kjøring fra banen. Det vil også være mulig å handle mat og drikke fra kiosk på baneområdet.

Media: Arrangøren ønsker å få til livestream av spillene og besøk av lokalavisen. 

Kristiansund og Rensvik Paintball Klubb ble startet i 2009 av Nils Morch og står frem som en bauta blant de eldste klubbene vi har i landet. I 2020 fikk klubben seg i en ny bane i Sødalen i regi av ildsjelene Frode Sivertsen og Christoffer W. Uran.  

Denne gjengen jobber aktivt for å spre paintball sporten i Møre og Romsdal, visjonen deres er å gi et tilbud til alle som ønsker å prøve sporten. På hjemmebane driver de med utleie av paintball og de har begynt å satse på det nye konseptet "gel blastere" som er godt egnet for barn under 12 år. Klubben kan blant annet fronte med tiltak som å ha arrangert paintball skole for barn 8 - 15 år, arrangert sommerskole for barn med over 200 deltakere(!) og holdt lokal firmaturnering i 2022. 

Share this event

bottom of page